Konyhabútor készítés Józsán

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új ház berendezéséről, a konyhabútor meghatározó eleme lesz lakásunknak. Ezért érdemes jól átgondolni, milyen konyhabútorunk legyen, hiszen számos lehetőség kínálkozik. Alábbi cikkünkben Tripó Sándor ad tájékoztatást a lehetőségekről.

Természetesen mindenki addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér, így cégünknél többféle árfekvésű megoldás közül választhatnak. Néhány gondolat erejéig térjünk rá arra, milyen lehetőségek vannak. A bútorlapok közül a kiváló minőségű Egger cég termékeit használjuk. Az él zárás lehet hagyományos él fólia, de a 2 milliméteres ABS iránt is nagy az igény. Az ajtók lehetnek a legegyszerűbb bútorlaptól, a legnépszerűbb MDF frontokon át a tömörfáig bármiből. A vasalatok közül a fiókoknál is kérhető a sima görgőktől az önbehúzós BLUM rendszerekig bármilyen megoldás. A fogók és vasalatok (kamrapolcok, edénycsepegtető, forgókosár stb.) kínálatát pedig felsorolni sem lehet. Az előbb említett anyagok mindegyike megtalálható mintatermünkben Józsán, a Deák Ferenc utca 68. szám alatt. Mintatermünkbe telefonos egyeztetés alapján bármikor lehet jönni.

konyha2_res_450

Referenciáinkat megtalálják a www.jozsaasztalos.hu weboldalon. Józsa területén ingyenes felmérést, és szaktanácsadást biztosítunk, árajánlattal. Minden esetben a vevő mondja meg, mi fér bele a költségvetésébe, a műszaki tulajdonságokat pedig ehhez igazítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a megbeszélt minőség, az ár, és a határidő betartására. Áraink a kialakított beszerzési forrásainknak és a szakembereinknek köszönhetően garantáltan a legkedvezőbbek.

Végül néhány érv, amiért nem érdemes nélkülünk konyhabútort vásárolni:

- megbízható minőség

- legkedvezőbb ár-érték arány

- egyszerűtől a luxusig

- kiemelkedően megbízható háttér

- Józsán ingyenes árajánlat

- alapanyag minták helyben megtekinthetőek

- hosszú, rugalmas nyitva tartás (telefonos egyeztetés után)

Mintatermünkben szívesen segítünk szaktanácsadással, árajánlat készítéssel, műszaki információkkal és természetesen az alapanyagok is megtekinthetők.

Vállaljuk továbbá alábbi eszközök gyártását/az alábbi munkákat:

- beépített szekrények

- gardróbszekrények

- ágyak, hálószobabútorok

- egyéb bútorok

- külső-belső nyílászárók

- üvegezés

- kerítések

- lakások komplett asztalosmunkái

- lépcsők

- fakivágás (20-517-0848)

Vállalási határidő: 2-6 hét. Forduljon hozzánk bizalommal! Üdvözlettel: Tripó Sándor cégvezető

Elérhetőségeink:

Mintaterem: Józsa, Deák Ferenc u. 68.

Tel: 20-520-2040

E-mail: tripo.sandor@upcmail.hu

Web: www.jozsaasztalos.hu