Egy nap Józsáért

Adventista Expo volt március 21-én a Józsai Közösségi Házban.

A kezdeményezés keretében az adventisták bemutatták a városrész lakóinak azokat a tevékenységeket, amelyekkel igyekeznek segíteni és szolgálni az itt élő emberek életét. Összesen 10 kiállítási standot tekinthettek meg a látogatók:

1. Olvasó sarok - könyv kiállítás és "vásár" egészségügyi, bibliai, lelki olvasmányok
2. A bibliasuli.hu - interneten végezhető bibliai tanfolyamokat ajánlottak fel
3. Keresztény Játszóház -  ahol a játékos foglalkozások angolul és magyarul folytak, és éneket is tanulhattak a kicsinyek
4. Életmóddal az egészségért  - asztalnál megtudhatták, hogy az adventisták nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra. "Az a célunk, hogy különféle állapotfelmérést segítő teszttel ráébresszük a látogatókat arra, hogy jobban kell törődjenek saját egészségükkel. Többek között jelentkezhetnek torna klubunkba, vagy a nemsokára beinduló életmód klubba, főző tanfolyamra." mondta az egyik szervező.
5. Ételkóstoló - ennél az asztalnál vegetáriánus ételkülönlegességeket, különféle pástétomokat, dió-fasírtot, lenmag teát ízlelhettek meg az érdeklődők.
6. A hatodik asztalnál az adventista nemzetközi szeretet szolgálat az ADRA mutatkozott be.
7. Lelki betérő  - elnevezésű asztalnál lelki bátorítást, vigasztalást és reménységet nyerhettek az érdeklődők.
8. Imasarok - ahol a gyülekezet lelkésze imát ajánlott fel az érdeklődők részére
9. Tábori ajánló - számos egészség-, sport-, túra-, és bibliai táborba, életmódközpontokba, rendezvényekre jelentkezhettek az érdeklődők.
10. Heroes bibliai quiz játék bemutatása mely iOS és Android készülékeken fut.

gyereahogy_res_500

Minden látogató a belépéskor tombola jegyet kapott, amit majd a március 28-i jótékonysági hangversenyen sorsolnak ki. A nyeremények között nem csak tárgynyeremények, kerülnek sorsolásra, hanem például a 2015-ös nyári táborokra szóló kedvezmény kuponok, vagy tornaklub belépő, masszázs jegy.

További képek a galériában, vagy katt IDE!