Mozgalmas nyár a Józsai Könyvtárban

Tartalmasan telt az eddigi nyár a Józsai Könyvtárban. A szünidő kezdetével, ahogy évek óta mindig, benépesült a könyvtár. Gyerekek, nagyszülők, szabadságukat töltő felnőttek tértek be kölcsönözni, olvasgatni, beszélgetni. A sakkozók hetente három alkalommal délutánonként vívták játszmáikat.

kis_knyvtros_klub_resize_450

Kis Könyvtáros Klub

További képek a galériában vagy katt ide.

A gyerekeknek három programsorozattal is készültünk: hétfőn délelőttönként a Kis Könyvtáros Klub résztvevői tanulhatták meg a könyvtáros mesterség fortélyait. Csütörtök délelőttönként a Geronimo Klub tagjai teljesítették a Fantázia birodalom próbatételeit. Kiállták a bátorság próbáját, az erő próbáját, lopakodtak, kémkedtek és elsajátították az etikett szabályait.

geronimo_stilton_klub_resize_450

Geronimo Klub

További képek a galériában vagy katt ide.

Csütörtök délutánonként a Szünidei barkácsoló program keretében különböző kézműves technikákat ismerhettek meg a gyerekek. A résztvevők kipróbálhatták a quillinget, dolgoztak dekorgumival, pamuttal, zseníliával, miközben szebbnél-szebb alkotások születtek.

sznidei_barkcsol1_resize_450

Szünidei barkácsoló

További képek a galériában vagy katt ide.

A könyvtár az augusztus 11-től kezdődő nyári bezárása után szeptember 2-tól várja ismét látogatóit. A nyár hátralévő részére jó pihenést, kellemes időtöltést kívánnak a könyvtár dolgozói!