Ingyenes scrapbook foglalkozás lesz szombaton

Minden hónap második szombatján scrapbook klubot tartunk a józsai Közösségi Házban. Március elsején viszont egy extra klubfoglalkozás is lesz, amolyan bemutató jelleggel.

Szeretném bemutatni Nektek mi is az a scrapbook - kreatív albumkészítés -, utána pedig közösen alkotnánk. A jelenlévő érdeklődők a képen látható, vagy hasonló leporelló minialbumot készíthetnek el a segítségemmel. Viszek többféle papírt, tehát nem feltétlenül ilyen szerelmes-pasis változatot lehet csak készíteni, pláne, hogy ezekből a papírokból már nagyon kevés van. Lesz egyéb választék bőségesen. Az album alapját a klubon el tudjátok készíteni, a belevaló fényképeket pedig utólag is beragaszthatjátok.

scrapbook_400

Az album témája lehet a barátod, a családod, barátnőd, édesanyád, édesapád, nagymama, nagypapi, akár a gyermeked is. Bárki akit szeretsz, és fontos számodra. Ezzel az albummal megörökítheted mit is jelent neked az Ő szeretete. Ha esetleg mégis szeretnél a klubon fotókkal együtt alkotni, mert úgy könnyebb, akkor az albumod témájának megfelelő 6-8 db fényképet hozz, amiknek a mérete 6 x 8,5 cm.

A klubfoglalkozás megtekintése és az alkotásban való részvétel teljesen ingyenes. Az album elkészítéséhez szükséges papírokat, alapanyagokat a scrapfellow.com biztosítja. Eszközök korlátozott mennyiségben rendelkezésre állnak, tehát ha van saját felszerelésed, megköszönöm ha magaddal hozod, hogy a közöst a teljesen kezdőknek adhassuk. Szükséges eszközök: olló, kétoldalas ragasztó.

A klubfoglalkozás időpontja 2014. március 1. 9-13 óráig

Helyszín: 4225 Debrecen-Józsa, Közösségi Ház Előadóterme.

 

Amit semmi esetre se hagyj otthon az a jókedv és a nyitottságod valami szépre és újra!

Várlak szeretettel!

Bíró Ágnes.

Amennyiben szeretnél az ingyenes foglalkozáson részt venni, kérlek jelezd felém e-mailben vagy telefonon, vagy Facebook üzenetben, hogy tudjam kb. mennyi albumalappal és kiegészítőkkel kell készüljek. (info@scrapfellow.com)

www.scrapfellow.com

Kérdés esetén az alábbi kontaktokon érhetsz el engem munkanapokon 8-16 óra között:

+3630-8985710