Szüreti napi versenyfelhívások

A Józsai Szüreti Napon az alábbi 3 versenyszámban várják a jelentkezőket: nyúlpaprikás-főzőverseny, madárijesztő verseny, aszfaltrajzverseny.

                   szret_250                

     X. JÓZSAI NYÚLPAPRIKÁS - FŐZŐ VERSENY

Ez évben is megszervezzük a hagyományos, és egyre nagyobb ismertségnek örvendő Józsai Nyúlpaprikás - főző versenyt. Várjuk baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését.

Az első 25 jelentkezőnek a szervezők egy konyhakész nyulat biztosítanak. A főzőhelyeket és a tűzifát minden versenyzőnek biztosítják. Térítés ellenében természetesen több nyúl is rendelhető (1.700.-Ft / db áron).

A kellő mennyiségű hús biztosítása érdekében, a versenyre jelentkezni legkésőbb 2013. szeptember 25-ig lehet személyesen, vagy telefonon a Józsai Közösségi Házban (52/386-137).

A nyulak átvehetők szeptember 26-án 10 - 12 óráig a Józsai Közösségi Házban.

Az értékelésnél a zsűri figyelembe veszi: az étel tálalását, küllemét, illatát, ízét, a szakács stílusos megjelenését is.

Mindenkinek eredményes versenyzést kívánunk!

 

MADÁRIJESZTŐ VERSENY

A Józsai Közösségi Ház és a Józsai Segítő Szolgálat a szüreti naphoz kapcsolódó madárijesztő kiállítást hirdet egyének, intézmények és civil csoportok részére. A pályázók a madárijesztő bábukat leszúrható botra készítsék el. Leadási határidő: szeptember 26-án (csütörtökön) 16 óráig a Józsai Közösségi Házba.

Díjazás a Józsai Szüreti Napon

 madrijeszt337_200

 ASZFALTRAJZVERSENY

 A Józsai Közösségi Ház és a Józsai Segítő Szolgálat aszfaltrajzversenyt hirdet általános iskolás gyerekeknek a szüreti naphoz kapcsolódóan szeptember 27-én (pénteken) 17 órától a Józsapark mögötti játszótéren.

Téma: A szőlő meséje  

                                                                        Értékelés, díjazás a Józsai Szüreti Napon

 versenyek_felhvsa_1465_javzsu_400