Kitüntetések és új elnökség

Június 24-én közgyűlést tartott a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért.

A közgyűlés két legfontosabb napirendi pontja az új vezetőség megválasztása illetve kitüntetések, elismerések átadása volt.

dpe1_450

Megemlékeztek és emlékplakettet adtak át négy polgárőrnek, akik hősiesen helyt álltak a 2013-as dunai árvízi védekezésben. Név szerint Tokaji Imre, Roós János, Harangi Sándor polgárőrök és Plébán István önkéntes katasztrófavédő munkáját ismerte el a vezetőség.

dpe2_450

Őri Krisztián elnök úr kérésére új vezetőség választás történt, aki munkahelyi változással indokolta lemondását. Az egyesület új elnökének Molnár Miklóst választották meg, az új alelnök Dolycsák Ferenc lett, Pásztor Ferencné pedig az egyesület új titkára. Őri Krisztián tiszteletbeli elnök és tag maradt az egyesületben. Az új vezetőség köszöni bizalmat, és ígéri, folytatják azt az áldozatos és eredményes munkát, amit elmúlt három évben a leköszönő elnök vezetésével végzett az egyesület.
Molnár Miklós megválasztott elnök úr szeretne megfelelni a törvényi előírásoknak és az abban foglaltakat a lehető legjobban kihasználni.

dpe3_450

Az önkormányzat által szervezett nagyrendezvények biztosítása mellett elsősorban a belváros és a menekült tábor szemmel tartását várja el a polgárőröktől. Így a szórakozóhelyek környékét is figyelemmel kísérik, a rendőrséggel pedig szoros együttműködésben dolgoznak a polgárőrök.