Ingyenes jogi tanácsadás

A Dr. Patakvölgyi Ügyvédi Iroda kb. egy éve ingyenes tanácsadással segíti a józsai lakosokat. Emellett rendszeres válaszol Lukácsné dr. Patakvölgyi Piroska oldalunkon és a Józsa újság hasábjain keresztül is olvasóink kérdésére. Arra voltunk kiváncsiak, mik a tapasztalatok a tanácsadás kapcsán, igénylik-e az emberek.

hirek_igy_valtozhatnak_az_orokles_szabalyai.jpg

L-né dr P.P.: Az iroda nem először foglakozik ingyenes jogi tanácsadással. Ez a szolgáltatás mindig is népszerű volt, mert itt úgy kérhetnek tanácsot, hogy az semmilyen kötelezettséggel nem jár, mégis szakszerű választ kapnak a felmerült problémájukra.

Miért kell előzetesen bejelentkezni?

L-né dr P.P.: A korábbi tapasztalatok alapján a várakozás kiküszöbölése a célja az előzetes bejelentkezésnek. Az időpont egyeztetés előnye az is, hogy nincsenek várakozók, így nem téma, hogy kijött el az ügyvédi irodába, megtarthatja névtelenségét, valamint a várakozók száma nem befolyásolja a tanácsadás alaposságát.

Mennyire élnek a józsaiak ezzel a lehetőséggel.

L-né dr P.P.: A hirdetésben is feltüntetett minden héten csütörtökön 15-18 óráig terjedő időintervallumra nagyon változó az igény, de aki az adott héten nem fér be az időkeretbe, az lehetőséget kap a következő heti alkalommal történő tanácsadásra. Aki ezt a szolgáltatást igénybe kívánta venni, minden esetben lehetőséget kapott rá.

Az ügyvédi tanácsadás személyes konzultációt kíván, az esetek többségében az üggyel kapcsolatos iratok áttekintésével együtt, ezért a telefonos tanácsadásra nincs lehetőség.

Minden csütörtökön 15 és 18 óra között ingyenes tanácsadás előzetes bejelentkezés alapján.

Dr. Patakvölgyi Ügyvédi Iroda

Lukácsné Dr. Patakvölgyi piroska

Cím: Józsa, Barátság utca 3.

Telefon: 0652/387-803

Mobil: 0620/340-7411

Ügyfélfogadás: előzetes telefonos egyeztetés alapján.