Józsai Szaknévsor 2013: FEBRUÁR 15-ig lehet jelentkezni

A Józsai Szaknévsor 2013-ben is megjelenik, melyben minden józsai információ tematikusan összegyűjtve megtalálható lesz, és minden háztartásba eljut majd ez az ingyenes kiadvány.

A kiadványban megtalálható lesz terveink szerint az összes józsai vállalkozás, szolgáltatás szakmák szerint, tematikusan összegyűjtve. A kiadványban megjelenő hirdetőink ajándékba kapják az internetes megjelenést 1 évig (ami egyébként 6.000 Ft értékű megjelenés) a www.jozsanet.hu weboldalon, ahol hirdetésük a helyi vállalkozások között fog megjelenni. Hirdetési felület már 4.000 forinttól vásárolható, és már ehhez is jár a 6.000 Ft-os ajándék netes felület!

szn_400.jpg

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen bennünket!

Továbbá szeretnénk, ha az összes helyi közintézmény, civil szervezet, nonprofit szolgáltatás, klub, továbbá busz- és vonat menetrend, megtalálható lenne ebben a kiadványban. Számukra díjmentes a megjelenés, és a netes felület is természetesen.

Várjuk a civilek, szervezetek jelentkezését!

Jelentkezhet: a 06 70/70-85-300 -as mobiltelefonon vagy a moltomi@moltomi.hu e-mail címen, vagy megtalál minket a Facebookon is a facebook.com/moltomi elérhetőségen.

A kiadvány zárása: 2013. február 15.

A kiadványról mondták:

„Minden évben benne vagyok a kiadványba, hiszen ha csak egy megrendelésem lesz, már többszörösen megtérül a megjelenés.” Hamar Zoltán, vállalkozó

„Ez egy hasznos kiadvány, mindig ott van kézközelben, hiszen ha orvoshoz kell menni, vagy ha elromlott a vízcsap, azonnal találok pontos érdemi információt a kiadványból.” Simon Krisztina, 3 gyermekes anyuka