Becsengettek...

Bár még kellemesen meleg az idő, már érezni az ősz illatát. Eljött a szeptember és a tanévkezdés. Tegnap délután mindkét józsai iskolában megnyitották az új tanévet.

Megkezdődött a tanév a Lorántffyban

8 tanulócsoportban és 5 napközis csoportban, 25 első osztályos nebulóval együtt 193 tanuló számára kezdődött meg az új tanév. "Új tanév, új struktúra, tartalmi változások": megújul a közoktatás rendszere, és ez kiszámíthatóságot, biztonságot és a szakmai munka eredményességének növekedését eredményezheti majd minden iskolában, így a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában is. Mindezeken túl az új lehetőséggel élve /műfüves pálya épül/ az iskola 2013. szeptemberétől egy fociosztály indításával bekapcsolódik a Bozsik programba, és elkezdődhet a futball akadémia utánpótlás nevelése is. - mondta el az évnyitón Danku Attila igazgató.

l1_450.jpg

l2_450.jpg

153. tanévnyitó a Gönczyben

A Virágkarnevál hangulatát idéző vidám tanévnyitón 64 első osztályos, összesen 397 tanuló búcsúzott a nyári szünidőtől a Gönczy Pál Általános Iskolában. A diákok számára a fő cél: a tanulás rendben, fegyelemben, szorgalommal, és minél nagyobb arányú részvétellel a tehetséggondozó programokban és projektekben. A pedagógusok maximálisan segítik a gyerekeket a céljaik elérésében, és sokoldalú szabadidős programokkal járulnak hozzá a vidám és színes diákélethez. Komoly háttérfeladatuk ugyanakkor a törvényi változások bevezetésére való felkészülés.

g1_450.jpg

g2_450.jpg

További képek az évnyitókról a Galériában vagy katt ide.