5 éves a Rózsa Papírbolt

Idén júliusban lesz 5 éve, hogy megnyitottuk üzletünket a Józsapark központban. Ez idő alatt (úgy érezzük) sikerült jó kapcsolatot kialakítani a józsaiakkal. Most szeretnénk nyitni a céges vásárlók felé is, hiszen látjuk, hogy egyre inkább helyben igyekszik mindenki beszerezni a szükséges dolgokat.

IMG_8131.JPG

Mi az, amit ajánlani tudunk?

A legtöbb kisvállakozás nem vásárol egyszerre nagy mennyiségű irodaszert, így sok kis számlát kényszerül "gyűjteni", ami megsokszorozza a vásárlás idejét és a bizonylatok számát is. Nálunk a cégek vásárlását egész hónapban gyűjtögetjük, amiről hó végén egyetlen számla készül - igény szerint készpénzes, vagy átutalásos, azaz halasztott fizetési feltételeket tudunk biztosítani 15% engedménnyel minden irodaszerre.

Emellett egyéb szolgáltatással - mint faxolás, fénymásolás, spirálozás, egyedi táblák, feliratok készítése - is állunk rendelkezésre.

IMG_8127.JPG 

Iskolaszezon előtti kiárusítás!

Iskolaszezon előtt is érdemes hozzánk betérni. Tapasztalatunk szerint sokaknak megterhelő az iskolakezdéskor minden szükséges dolgot beszerezni, ezért mi szezon előtt már biztosítunk egyes termékekre extra kedvezményeket.

Például: Iskolatáska már 1240 Ft-tól, Nike, Budmil táskák 2000 Ft engedménnyel.

Üzletünkben szeretettel várjuk minden régi és új vásárlónkat!

Cím: Józsa, Józsapark, Szentgyörgyfalvi út 9.

Telefon: 0620/803-7111

Fax: 0652/386-046