Visszatekintõ IV. (2011. október-november-december)

Idén is egy kis visszatekintővel kezdjük az évet. Négy részes cikksorozatunkban csokorba gyűjtöttük a legfontosabb eseményeket, melyek a 2011-es évben történtek településünkön. Minden kedves olvasónak jó nosztalgiázást kívánunk!

Október elsején másodjára került megrendezésre az Egészségnap a Józsaparkban, ahol rengeteg szolgáltatást, terméket lehetett megismerni, kipróbálni a hagyományos és alternatív gyógyászat és megelőzés terén.

Eg__szs__gnap2.jpg

Október közepén ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját a Józsai Kertbarát Kör. A színvonalas programok és finom ebéd elfogyasztása után nótázással folytatódott az ünnepség.

kertbarat_kor.jpg

Október végén Kocsis Fülöp Hajdúdorogi Megyéspüspök ünnepi vecsernye keretében áldotta meg az új józsai görög katolikus parokiát a Felsőjózsai utca 9. szám alatt. 

Parokia1.jpg

A Gönczy Pál Utcai Óvoda vezetője Deák Józsefné részére főtanácsosi címet adományozott Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a magas színvonalú vezetői és szakmai munkája elismeréseként október végén.

deakne_450.jpg

November 25-én felállították a Mindenki Karácsonyfáját a Közösségi Ház előtt a Józsaparkban. A Józsai Településfejlesztő Egyesület szervezésében a tűzoltók, a galambászok és a polgárőrök állították fel a fát, és a Közösségi Ház dolgozói díszítették fel.

IMG_3361_m_300.jpg

Novemberben elkészült a Tócó liget fejlesztésének következő üteme is. A terület fejlesztése dr. Aradi Csaba kezelési terve, valamint Zsila László kertépítő-mérnök tervei alapján az önkormányzat megrendelése történt.

IMG_3414.JPG


Decemberben az év eseményeit a helyi iskolákban Adventi Gála és a Közösségi Házban megrendezett Adventi Családi délelőtt zárta.

DSCN6972_resize.JPG