Szilveszteri tömegközlekedés

2011. december 31-én a villamosok, trolibuszok és autóbuszok a szombati napon érvényes menetrend szerint közlekednek, de idén is lesznek éjszakai járatok, a józsai buszok tekintetében is.

Szilveszter éjjelén, a Kossuth téri rendezvény végén 2012. január 1-jén, éjszakai járatokat indítunk, a meghirdetett menetrenden kívül a következő vonalakon:

1-es villamos: indulási idő a Nagyállomástól: 01.20

A villamosok a teljes vonalon közlekednek (Nagyállomás - Egyetem - Nagyállomás)

25-ös autóbusz: indulási idő a Csokonai Színház megállóhelytől a Veres Péter utca irányába: 00.30 Az autóbusz a Veres Péter utcától a Vincellér utca irányába közlekedik.

31-es autóbusz: indulási idő a Csokonai Színház megállóhelytől a Doberdó utca irányába: 00.30 Az autóbusz a Doberdó utcától a Nagyállomás irányába közlekedik.

35-ös és 36-os összevont autóbusz: indulási idő a Hal köz megállóhelytől Debrecen-Józsa irányába: 00.20
Az autóbusz a Hal köztől a 35-ös járat útvonalán halad a Felsőjózsai utcáig, majd a Gönczy Pál utca - Bocskai István út - Tokaji utca - Templom utca - Alsójózsai utca - Nagyszentgyörgy utca - Bocskai István út - Rózsás Csárda - vissza a 36A jelű járat útvonalán a Segner térig. A járatok normál díjszabással vehetők igénybe, és a menetrendben meghirdetett megállóhelyeken megállnak.

Minden kedves Utasunknak ezúton kívánunk sikerekben gazdag boldog új esztendőt.

dkv.jpg