Bölcsõdei és óvodai csoport indul az Eperkertben

Már olvashattak róla itt a józsaneten, de a Józsa újságban is, hogy megnyílt Józsán az Eperkert Családi Napközi, ahol 1-14 éves korú gyermekek szakszerű felügyeletét vállalják, családias környezetben.

Eperkert_sokan.jpg

2011 szeptemberétől bölcsődei és óvodai csoportot indítanak a napköziben. A kis létszámú (maximum 7 fő) gyermekcsoport számos előnnyel rendelkezik. Sokkal ritkábbak a fertőző megbetegedések, mint a nagy létszámú gyermekközösségekben. Nagyobb figyelmet kapnak a gyerekek, egyéni szükségleteiket, igényeiket figyelembe véve egyénre szabott foglalkozásokat biztosítanak számukra itt. A szülőktől való elszakadást megkönnyítik a családi körülmények, melyben a gyermekek biztonságban érzik magukat. Szakképzett, gyakorlott és gyermekszerető gondozók biztosítják a gyermek igényeinek és érdeklődésének megfelelő törődést.

Eperkert_kisl__ny.jpg

Amennyiben a szülőnek sürgős elfoglaltsága akad, vagy csak pihenni szeretne egy kicsit, szeretettel várják a gyermeket akár 1-2 órára is. Gondoskodnak arról, hogy a szülő nélkül eltöltött idő vidáman teljen, sok-sok játékkal, szórakozással.

Reméljük, hogy az itt leírtak elnyerik a szülők tetszését és ellátogatnak a Gönczy Pál utca 80. szám alá egy személyes találkozásra.

Elérhetőség: 06-30-355-66-35 www.eperkertnapkozi.hu