Bemutatkozik Pokorni László

A Józsai Részönkormányzat nem képviselő tagjait bemutató sorozatunk utolsó részében Pokorni Lászlóval ismerkedhetnek meg.

Pokorni László vagyok, 1956-ban születtem. Józsán 33 éve lakom, boldog családi életben élek csodálatos feleségemmel, 4 gyermekemmel, 5 unokámmal egy fedél alatt. Építésztechnikusként végeztem, jelenleg egy sikeres építőipari cégnek vagyok az ügyvezetője.

Pokorni_400.jpg

A részönkormányzati felkérést azért vállaltam el, mert szeretnék Józsának segíteni, de főleg az embereknek szeretnék segíteni. Én azt szeretném, ha az emberek nemcsak kritizálnának, hanem először is keressenek meg, adjanak nekem feladatot, és utána lehet számon kérni, vitatni a dolgokat környezetünkben. Szomorúan konstatáltam, hogy az elmúlt közel egy évben, mióta részönkormányzati tag vagyok, összesen egy ember állított meg, hogy neki ez a problémája, vagy ezen kéne változtatni. Kérem, jelezzék felénk a városrészünk adott problémáit, - hiszen mindenki mást lát,- s ha nem jutnak el hozzánk az észrevételek, nem tudunk érdemben lépni. Továbbá számomra fontos, hogy magyar honfitársaim legyenek tisztában nemzetünk történelmével, hagyományaival, ezért támogatom az ilyen előadásokat. Szívügyem, hogy egy szép emlékpark készüljön Józsán, és a járdák állapotában javulás történjen. Ha kérdésük, kérésük van, hívjanak bizalommal, igyekszem továbbítani ezeket a lakossági észrevételeket. Telefonszámom: 0620/9259263.