Felhívás a Józsai Szüreti Naphoz kapcsolódó versenyekre

Szeptember 24-én lesz a hagyományos Szüreti Nap a Józsaparkban. Ezen a napon több féle versenyre is nevezhetnek a vállalkozó kedvű józsaiak! A versenyfelhívások lentebb olvashatók.

VIII. JÓZSAI NYÚLPAPRIKÁS - FŐZŐVERSENY

Ez évben is megszervezzük a hagyományos, és egyre nagyobb ismertségnek örvendő Józsai Nyúlpaprikás - főző versenyt. Várjuk baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését! Az első 25 jelentkezőnek a szervezők egy konyhakész nyulat biztosítanak. A főzőhelyeket és a tűzifát minden versenyzőnek biztosítják. Térítés ellenében természetesen több nyúl is rendelhető (1.700.-Ft/db áron). A kellő mennyiségű hús biztosítása érdekében, a versenyre jelentkezni legkésőbb 2011. szeptember 21-ig lehet személyesen, vagy telefonon a Józsai Közösségi Házban (52/386–137). A nyulak átvehetők szeptember 22-én 10-12 óráig a Józsai közösségi Házban.
Az értékelésnél a zsűri figyelembe veszi: az étel tálalását, küllemét, illatát, ízét, a szakács stílusos megjelenését is. Mindenkinek eredményes versenyzést kívánunk!

sz__reti_k__p250.jpg

MADÁRIJESZTŐ VERSENY

A Józsai Közösségi Ház és a Józsai Segítő Szolgálat a szüreti naphoz kapcsolódó madárijesztő kiállítást hirdet egyének, intézmények és civil csoportok részére. A pályázók a madárijesztő bábukat leszúrható botra készítsék el. Leadási határidő: szeptember 22-én (csütörtökön) a Józsai Közösségi Házba.
Díjazás a Józsai Szüreti Napon.

ASZFALTRAJZVERSENY

A Józsai Közösségi Ház és a Józsai Segítő Szolgálat aszfaltrajzversenyt hirdet általános iskolás gyerekeknek a szüreti naphoz kapcsolódóan szeptember 24-én (pénteken) 17 órától a Józsapark mögötti játszótéren. Téma: szüreti élményeim.
Értékelés, díjazás a Józsai Szüreti Napon.