Eredményes évet zárt a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola

Az ökoiskola cím elnyerése mellett számos kimagasló tanulmányi és sport sikerrel zárta a 2010 - 2011-es tanévet a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola.

Iskola_450.jpg

A tanévet tizenhat diák zárta kitűnő tanulmányi eredménnyel. A most ballagó tanulókat mind felvették középfokú oktatási intézményekbe. Hatan gimnáziumokban (Tóth Árpád, Fazekas Mihály, Csokonai Vitéz Mihály), kilencen szakközépiskolákban (Mechwart, Dienes, Bethlen) és hatan szakiskolákban folytatják a tanulmányaikat.

A városi és megyei versenyeken tizenhárom tanuló első, tizenegy diák második és tizennégy gyermek harmadik helyet szerzett - öregbítve ezzel az alsójózsai oktatás és tehetséggondozás hírnevét. Az intézmény néptáncosai és sportolói is rangos megmérettetéseken arattak előkelő helyezéseket.

eredm1.jpg

eredm2.jpg

A Debreceni Művelődési Központ partnerintézményeként a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola a TÁMOP 3.2.11 / 10 / 1 nyertes pályázatának köszönhetően az elmúlt tanév során lehetőséget kapott arra, hogy kiválasztott diákjai speciális szakköri foglalkozások és ingyenes táborozás alkalmával szerezzenek hasznosítható ismereteket, valamint az iskola összes tanulója ingyenes hortobágyi kiránduláson ismerkedhetett meg a magyar puszta őshonos élővilágának értékeivel.

Az oktatási intézmény július 1-ig ügyeletet tart 7 és 17 óra között azoknak a tanulóknak, akiknek a nyári felügyeletét a szüleik nem tudják biztosítani. Egyéb ügyekben a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolát a nyári szünidőben szerdánként 8 - 13 óráig lehet felkeresni.