Könyvajánló

Ezen a héten is két könyvet ajánlunk az olvasni szeretőknek a Józsai Könyvtár kínálatából. Karin Alvtegen művét felnőtt olvasóknak ajánljuk míg Nógrádi Gábor nagysikerű ifjúsági könyvének első részét főként gyerekeknek.

Karin Alvtegen: Árulás

Eva és Jonas már több mint egy évtizede házasok, s úgy tűnik, kapcsolatuk a mélypontjára érkezett: az állandóan elfoglalt, sikeres nőtől lassan de biztosan távolodni kezd kisebbségi érzéstől és unalomtól meggyötört férje, aki végül kisfiuk, Axel óvónőjének, Lindának a karjaiban lel titkos vigaszt. Noha házasságuk válsága egy ideje már nyilvánvaló volt, Eva mégis mélyen megrendül, amikor megtudja, hogy Jonas szeretőt tart. Első zavarodottságában maga is kikezd egy férfival, de aztán a fájdalom átadja magát a hideg haragnak, és Eva elhatározza: kegyetlen bosszú áll Jonason és a szeretőjén. Terve nyomán életük hamarosan valóságos pokollá változik, de ahogy haladnak előre az események, a jó és a rossz szerepek már korántsem olyan egyértelműek...

__rul__s.jpg

Nógrádi Gábor: Segítség, ember!

A papagáj dühöng, a nyúl haragszik, a kutya tanít, a póniló szomorú, a macska kicsúfol, a vízisikló ijesztget, a görög teknős röhög, a galamb dicsekszik, a tücsök felháborodik, a kanári kioktat, és minden állatunk panaszkodik, kér, könyörög: ésszel is szeress minket, ne csak szívvel! Tanuld meg nevetve, hogyan kell gondozni az állataidat! Az elmúlt húsz év nagy sikerű magyar ifjúsági könyvének első része, új, átdolgozott kiadásban, Cakó Ferenc húsz rajzával kiegészítve jelenik meg.

seg__ts__g_ember.jpg