Jóga és wellness Józsán

Aki szeretne valamilyen egészséges mozgásformát kipróbálni, azt várja a Hansa Wellness és Jóga stúdió. Hatha-, kismama-, és baba-mama jógával, kriston intim tornával, pilates órákkal vár minden érdeklődőt Vályi Edit jóga oktató. A mozgás után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés az infra-, vagy finnszaunában és a jacuzziban.

Edit_cikkhez.jpg

Vályi Editet arról kérdeztük kiknek és miért ajánlja ezeket a mozgásformákat?

Elsőként szeretnék pár mondatban bemutatkozni. Elsősorban jóga oktatónak tartom magam, hiszen az elmúlt 7 évem a jógáról, annak megtapasztalásáról és átadásáról szólt!
Természetgyógyászati tanulmányaimat 11 éve kezdtem, alternatív mozgás és masszázs terapeuta és reflexológus szakvizsgát tettem. Kriston Intim Torna tréner vagyok 6 éve.
A keleti mozgásformák közül a jóga áll hozzám a legközelebb és annak több típusát is megismerve egy olyan komplex módszerre találtam rá, amely kiteljesíti az ember életét.
A Hatha jóga oktatása mellett elvégeztem a Kismama jóga oktatói tanfolyamot is. A negyedik gyermekemmel való várandósságot már a kismama jóga ismeretében és szellemében éltem meg, s tapasztalhattam meg azt az óriási különbséget, amit a fizikai felkészülésen túl a szellemi és mentális ráhangolódás jelent a szülésre!

A kismamajógát ajánlom mindenkinek:

- Aki még csak tervezi, hogy babát szeretne és szeretné a testét felkészíteni a szülésre, olyan gyakorlatokat végezni, amelyek elősegítik a fogamzást, a kismedencei szerveket erősítik.
- Ha már megfogant a baba, és szeretne a várandósság alatt is aktív teljes életet élni, szeretne fizikailag is felkészült lenni a szülésre.
- Ha a szülés és vajúdás alatt alkalmazható testhelyzeteket, és légző gyakorlatokat szeretné megismerni.

A baba-mama jógát ajánlom mindenkinek:

- Ha szülés után szeretné minél hamarabb visszanyerni a régi formáját, szeretne együtt a babával mozogni.

A Kriston Intim tornát ajánlom mindenkinek:

- Bármilyen életkorban és életszakaszba nagyon fontos a Kriston Intim torna, hiszen olyan izmokat edzünk vele, amelyet semelyik más mozgásforma nem tud erősíteni!

A Pilatest ajánlom mindenkinek:

- Kortól és erőnléttől függetlenül. A precízen kivitelezett mozdulatok hatékonyan erősítik és formálják a testet, visszaállítják a gerincoszlop és az ízületek ideális állapotát, valamint jobb testtudatot és nagyobb testi-lelki egyensúlyt eredményeznek.

További információ: www.jogastudiodebrecen.blogspot.com