Miért és mire jó a JÓZSANET.HU hírlevél?

A www.jozsanet.hu józsai weboldal naponta frissül ugyan, viszont mivel kizárólag józsai hírek kerülnek fel az oldalra, így napi szinten azért nem jellemző a tömeges híráradat és az olvasmányok, érdekességek tömkelege. Ezért nem várható el, hogy naponta nézegesse mindenki. Viszont...

Viszont aki nem akar lemaradni semmiről, annak érdemes feliratkoznia a hírlevélre. Így hetente egyszer, hétfő reggel kap egy emlékeztetőt e-mailben, egy hírlevelet, az elmúlt hét frissitéseiről. Megkérdeztük a hírlevére feliratkozottakat, ők miért használják e szolgáltatást.

Égerházi Péterné: Számomra azért praktikus a hírlevél szolgáltatás, mert az e-mail-eket általában naponta többször is megnézem, és felhívja a figyelmemet a településrész fontos eseményeire. Különösen jó szolgálatot tett most az utóbbi hetekben a buszmenetrend változásánál, mert nem kellett a DKV honlapján keresgélni. A józsai járatokkal kapcsolatos információkhoz egy kattintással hozzá lehetett férni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dr. Bácsó Éva Amarilla: Én azért iratkoztam fel a Hírlevélre, mert józsai lakos vagyok, és a legfrissebb híreket, információkat Józsával kapcsolatosan összegyűjtve innen tudom meg. Hasznosak számomra a Dokumentumtár, továbbá a Helyi vállalkozások, Civil szervezetek, Intézmények oldalak. Nagyon érdekesek a településtörténettel kapcsolatos információk is.

hirlev__l_450.jpg